Søg
Close this search box.
Til dig der pendler

Pendlerparkering

Stil bilen her, mens du arbejder.

Pendler du til København i bil eller på motorcykel og mangler et sted at parkere? Gør turen nemmere. Stil bilen i et af vores p-anlæg og tag cyklen, løbehjulet eller det offentlige videre ind til din arbejdsplads.

Flere centralt beliggende p-anlæg i udkanten af København

Vi kender det alle sammen – besværlighederne ved at tage bilen helt ind til København. Og arbejder du derinde, kan det være en hverdagsbesværlighed for dig at skulle manøvrere og finde plads tæt på din arbejdsplads. Flere bruger muligheden for pendlerparkering, men det kan være svært at overskue, hvor man kan stille sin bil – det kan du hos os!

Vores p-anlæg er beliggende på Frederiksberg og i Valby. Tæt på Metro, motorveje og anden offentlig transport. Vi har parkeringspladser på terræn og i p-kældre som er nemt tilgængelige. Det er muligt at parkere som både privatperson og i erhvervsøjemed på vores pladser.

Alle p-pladser kan benyttes med almindelig timeparkering via APCOA Flow eller EasyPark – eller du kan oprette månedsleje, hvis du ønsker at benytte vores p-anlæg som fast afsætningssted til din bil i hverdagen. Vi har også faste pladser, hvis du ønsker dette.

Flere relevante artikler til dig