Søg
Close this search box.
Vær opmærksom

Nye parkeringsregler i Københavns kommune

Det skal du vide om parkering i København

Københavns kommune har per 1. december 2023 udvidet med tre nye tidsbegrænsede zoner. Der er nu samtlige steder i Københavns kommune, inklusiv på Amager, hvor der forekommer en tidsbegrænsning på 3 timer på hverdage kl. 8-22. Dette betyder, at bilen skal flyttes hver 3. time – ikke særligt praktisk, hvis man f.eks. arbejder, bor (og ikke har beboerlicens) eller ofte befinder sig i en af disse zoner.

Undgå besværet og lej en p-plads

Med parkeringspladser på Amager, i Valby Have og Valby Maskinfabrik samt Frederiksberg har du rig mulighed for at garantere dig en p-plads hos os. I Valby Have og på Amagerbrogade kan du leje p-pladser i vores p-anlæg på månedlig basis – gælder for både private og erhverv. I Valby Maskinfabrik og på Frederiksberg er der mulighed for at holde på både terræn og i p-kælder, som kan lejes af både private og erhverv med månedsleje eller timeparkering. Måske det skal være et personalegode eller en tryghed i din dagligdag ved at have garanteret en p-plads.

Alle p-pladser kan benyttes med almindelig timeparkering via APCOA Flow eller EasyPark – eller du kan oprette månedsleje, hvis du ønsker at benytte vores p-anlæg som fast afsætningssted til din bil i hverdagen. Vi har også faste pladser, hvis du ønsker dette.

Flere relevante artikler til dig